Bestek sola

Ooit van bestek sola gehoord? Zoek je naar bestek van goede kwaliteit voor je grote gezin? Een bestekset van het merk Sola en is gemaakt van 18/0 zilverwit edelstaal. De Sola bestekset is geschikt voor 6 personen en kan na gebruik in de vaatwasmachine.

De bestekset is verpakt in een fraaie geschenkverpakking. Dit bestek van Sola is het ideale startersbestek om dagelijkse maaltijden mee te eten, maar ook op verjaardagen is deze set handig door de bijgeleverde dessertmessen, vorken en lepels.

Prachtig zilverwit Sola cassette van hoogwaardig edelstaal

Met een Sola bestekset kunt u goed voor de dag komen. Sola bestek is zilverwit van kleur en staat prachtig op een chic gedekte tafel. De vorken, messen en lepels zijn gemaakt van kwalitatief sterk edelstaal. Voor de echte zware kwaliteit moet u bestek van 18/10 chroom nikkelstaal hebben.

Op deze cassettes zit levenslange garantie. Met een Sola bestekset kunt u tafel dekken voor 6 of 12 personen. De cassette bevat naast tafelmessen, tafelvorken en tafellepels ook dessertmessen en serveerlepels. Vanwege het moderne, minimalistische design past het bestek van Sola op iedere eettafel. Bij Van ’t Ende kunt u terecht voor cassettes van onder meer de Constance of Bali serie.