Wijnrek hout

Opgericht in 1976, bracht EuroCave de eerste wijnkast op de markt. Dit was een belangrijke innovatie die heeft bijgedragen tot het transformeren van passie voor wijn in een kunst van het leven.

Het cultiveren van excellentie, leidt door toegewijde wijnliefhebbers en leidende sommeliers tot het favoriete merk in de meest prestigieuze restaurants… EuroCave. Het biedt alle wijnliefhebbers het hoogste niveau van prestaties onder de beste omstandigheden. De nieuwe manier om wijn te ervaren.

Een belofte van vervulling
EuroCave begeleidt wijn liefhebbers en professionals door:

Het in stand houden van de missie van de wijnproducenten tot aan de consumptie
Het creëren van een wijnkelder die volledig de smaak van de eigenaar weergeeft
Het doorgeven van erfgoed en passie van de ene generatie naar de andere
Het samenwerken met professionals door oplossingen te ontwerpen en hun vaardigheden te delen

Passie

EuroCave heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld door de drive en inzet van mannen en vrouwen die de liefde voor de wijn delen en voor wie de kunst van het bewaren en serveren wordt gewijd aan de wijn zelf, tot aan degenen die het gemaakt hebben en aan degenen die het bezitten.

EuroCave plaatst design ten dienste van de geste en elegantie en zorgt ervoor dat de ergonomie van haar oplossingen, geanalyseerd samen met sommeliers, zorgen voor eenvoudig en efficiënt gebruik. De keuze van vormen, materialen en kleuren zorgen voor een verfijnde sfeer, die hulde brengt aan de wijn.

Wijnrek hout