Joolz banden oppompen

De Joolz Day is voorzien van lucht achterbanden. Het is verstandig deze regelmatig op te pompen. Dit handige pompje is speciaal aangepast op de ventielen van de banden. Dat maakt Joolz banden oppompen nog makkelijker.

De achterwielen kunnen worden opgepompt met de Joolz pomp (apart te bestellen) of je kunt een fietspomp gebruiken om de banden op te pompen. Let op: de maximum druk in de band is 2 Bar. Zorg voor een evenredige druk in de banden voor comfortabel rijgemak. Juiste druk voorkomt slijtage and verkleint het risico op een lekke band.

Over Joolz

Bij Joolz vieren ze graag de goede dingen in het leven. Je eerste zwangerschap, de geboorte van je tweede kindje, al die eerste keren – ja echt hij kan al zitten, schaterlachen en kruipen – maar ook je dagelijkse beslommeringen als kersverse ouder.

Uit al die momenten putten zij onze inspiratie. En zo proberen zij jouw leven elke dag een beetje makkelijker én mooier te maken. Ze noemen dat ‘Positive Design’. Dus ga je dromen achterna en doe waar jij gelukkig van wordt. Daar maak je niet alleen ons blij mee, maar vooral je kindje en jezelf.