Welke bikini past het beste bij mij?

Leuk dat grote assortiment, maar wat voor bikini past bij mij? Er zijn een aantal tips voor het kiezen van een bikini: als je een bepaald punt van je figuur wilt benadrukken, kies dan voor een felle kleur, denk aan een rode bikini of kies een item met een druk patroon, bijvoorbeeld een panterprint bikini.

Wil je liever iets verbergen? Kies dan voor een donkere effen kleur, bijvoorbeeld een zwarte bikini of een badpak. Een bikini met wat hoger broekje is ook een ideale bikini voor een buikje. Als je meer volume aan je borsten en/of billen wil toevoegen kun je dat doen met ruffles of franjes. Of je kiest voor een push up bikini.

Heb je dat volume zelf al en zoek je een bikini grote cup? Kies dan voor een item met beugel. Maar ook een balconette of sport bikini geven je borsten net even de extra stevigheid die je nodig hebt. Dan nog een tip: een triangle bikini of een halter bikini trekt de aandacht naar de borsten. Maar de belangrijkste tip: kies een model dat jij leuk vindt en waar jij je goed in voelt.

Diverse soorten badmode

Badmode kenmerkt zich door een veelzijdige keus aan modellen, zoals triangle-, halter-, of beugel-beha’s, en basic-, boxer- strik-, en hipstermodellen in broekjes, in verschillende kleurstellingen.

Zo kun je zelf je eigen bikini samenstellen. De meeste modellen zijn gemaakt van sneldrogende en chloorbestendige materialen, zoals elastaan of lycra. Elastisch en perfect geschikt voor zwembad- en zeewater.

Ook de kleur van een bikini is belangrijk. Als je nogal bleek bent, kun je witte en zwarte modellen beter vermijden. Ga dan liever voor wat fellere kleuren. Met ruffles, kant of one-shoulder modellen kun je je vrouwelijke charmes accentueren.

Bezoek hier www.tcwow.com