Cloud computing

Simpel gezegd, is cloud computing niets anders dan dataverwerking via het internet. Waar in het verleden, mensen applicaties of software downloaden op een fysieke computer of server in hun gebouw, cloud computing geeft mensen toegang tot dezelfde soort toepassingen via het internet.

Wanneer je je Facebook-status bijwerkt, is dat cloud computing. Het controleren van je banksaldo op je telefoon? Ook cloud. Zeer grote kans dat je als bedrijf ergens in je bedrijfsprocessen wel een keer gebruik maakt van cloud.

Kortom, cloud is hard op weg ‘het nieuwe normaal’ te worden. Inmiddels gebruikt naar schatting 95% van alle bedrijven minimaal één cloud service.

Waarom stappen zo veel bedrijven over op cloud? Het is omdat cloud computing de efficiëntie verhoogt, helpt bij het verbeteren van de cashflow en nog veel meer voordelen biedt.

Productiviteit van medewerkers te verbeteren

Met cloud computing krijgen u en uw medewerkers op een eenvoudige manier toegang tot verschillende applicaties, e-mails en bestanden. Er zijn veel werknemers die vanuit huis werken of vaak onderweg zijn.

Het is daarom belangrijk dat alle data die nodig is ook toegankelijk is voor uw medewerkers. Of ze nu vanuit huis, kantoor of onderweg werken. Cloud Computing is een betaalbare en veilige oplossing die voorziet in deze behoeften.

Voor meer informatie bezoek snel Felloo